Çankırı Ziraat Odası

Çankırı Ziraat Odası > Haberler > Çankırı Başkanlığından Çiftçiye Mobil Hizmet

Çankırı Başkanlığından Çiftçiye Mobil Hizmet

Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, TÜVTÜRK ile birlikte yaptıkları işbirliğinin çiftçileri oldukça rahatlatacağına inandığını belirtti.

Çankırı Ziraat Odası Başkanlığı ile TÜVTÜRK Çankırı Araç Muayene İstasyonu arasında hayata geçirilen ortak proje ile TÜVTÜRK mobil istasyonu çiftçinin ayağına gidecek

Çankırı Ziraat Odası Başkanlığının organizesiyle  TÜVTURK Mobil Gezici Araç Muayene istasyonu köye giderek çiftçileri büyük bir yükten kurtaracak.

Traktörlerini muayene ettirmek isteyen çiftçiler  kilometrelerce yol gelerek Çankırı'da bulunan TÜVTÜRK istasyonunda bu işlemlerini hallediyorlardı. Çiftçilerin herbirinin ayrı ayrı TÜVTÜRK'e gelip zaman kaybı yaşamasının önüne geçmek amacıyla başlatılan çalışma sonucunda MOBİL araç

04 Mayıs 2015 Pazartesi günü Ünür köyünde

14 Mayıs 2015 Perşembe günü Germece köyünde

ve 08 Haziran 2015 Pazartesi günü Ovacık köyünde muayene yapacak.

Yakın mesafedeki köyler bu tarihlerde MOBİL aracın bulunacağı köylerden muayene hizmet alabilecekler

Çiftçilerin muhtarlara muayene olacak araçlarıyla ilgili sayı bildireceğini kaydeden Gamzeli, "MOBİL aracımız belirtilen tarihlerde belirtilen köylere giderek, hizmet verecek. Çiftçilerimiz, buraya gidip, zaman kaybetmeden traktörünü muayene ettirecek" dedi.

Çiftçinin herdaim hizmetinde olmaya devam edeceklerini kaydeden Gamzeli, şöyle konuştu:

"Muayene yapılacak gün ve yerde çiftçilerimize kolaylık olması bakımından Trafik sigortası yaptırmak isteyenler için sigorta acentesi, elektrik arızası için elektrikçi gelecek olup, isteyen çiftçilerimiz ücreti karşılığında eksiklerini şehir merkezine gelmeden giderebilecekler. Çiftçilerimiz bu sayede onlarca kilometre gelmeden muayenesini yaptırdığı gibi traktör muayenesi gecikme bedeli indiriminden yararlanacak."

Gamzeli, önümüzdeki süreçte yeni projelerle çiftçiye hizmet vermeye devam edeceklerini aktardı.